About Us

Saya rasa amat bertuah sekali bila Allah pertemukan saya dengan Syarikat Tuan Haji, 'NAZAR NETWORK STEVIA'.Syukur Alhamdulillah Ya Allah.Aamiin Aamiin Aamiin Ya Rabbal 'Allamiin. Memang tak dinafikan bagus sangat2 stevia ni sebab ia tak ada kesan sampingan walaupun rasanya lebih manis.Kalau gula putih memang memberi kesan terutama pada pesakit diabetis.Minum je secawan teh 'o' atau sekeping kuih dah tentu bacaan gula dalam darah akan meningkat.  Peningkatan bacaan gula dalam darah tidak berlaku pula bila kita minum teh 'o' yang menggunakan stevia. Itu kata adik ipar yang dah lama menggunakan stevia.                         Maknanya memang terbuktilah stevia tidak memudaratkan.


STEVIA CARE MARKETING ditubuhkan pada 08April 2014, beralamat di Lot 688, Batu 3, Jalan Pantai,71000 Port Dickson, Negeri Sembilan Darul Khususdan bekerjasama bersama Syarikat Nazar Network untuk pemasaran produk melalui online sistem.

• SCM merupakan sebuah syarikat 100% bumiputerayang berdaftar dengan Kementerian Kesihatan dan beberapa agensi yang menjaga kualiti dan cara pembuatan produk.

SCM berupaya dan bergerak secara aktif dalam bidang PEMASARAN produk –produk STEVIA.

Produk – produk SCM secara keseluruhannya adalah dari daun pokok Stevia, yang ditanam dan dimport dari Negara Turki dan dikilangkan di Malaysia.


stevia picture


Select prime color

Cookies will be used to store selected color scheme!